Personale

RosGyn


Lise Schleiss

Speciallæge i kvindesygdomme

Lise SchleissJeg er uddannet læge i 1995 og speciallæge i gynækologi og obstetrik i 2006. 1. marts 2016 har jeg overtaget klinikken fra Lars Kambjerre. Jeg har tidligere arbejdet som overlæge på flere af de gynækologiske afdelinger på Sjælland og har derigennem et stort netværk. Jeg  er bredt uddannet indenfor specialet og har derudover beskæftiget mig med behandling af vandladningsproblemer og nedsynkning.

EvaJeg er uddannet sygeplejerske i 1992 og har været i klinikken siden 2013. Inden da var jeg på gynækologisk afdeling på Roskilde Sygehus.


Du vil møde mig, når du ringer for at bestille tid, kommer til klinikken ved receptionen samt til undersøgelser. Jeg er i klinikken mandage, tirsdage og torsdage.

MariaJeg er uddannet social og sundhedsassistent i 1998 og har været i klinikken siden oktober 2016. Jeg har 7 års erfaring fra Gynækologisk Afdeling på Holbæk Syghus.


Du vil møde mig, når du ringer og bestiller tid, kommer i klinikken, samt ved undersøgelser og kontroller.

Jeg er i klinikken mandag til torsdag.

Karina


 

Jeg er uddannet social- og sundhedsassistent i 2000 og har været i klinikken siden 1/9-2018. Jeg har 9 års erfaring fra Gynækologisk afdeling på Herlev Hospital samt 5 års erfaring fra gynækologisk praksis.

 

Du vil møde mig, når du ringer og bestiller tid, kommer i klinikken, samt ved undersøgelser og kontroller.

Jeg er i klinikken mandag til torsdag.


RosGyn, Algade 42. 1., 4000 Roskilde. Tlf: 46 36 15 85